Disposable po systeem

 

 

Milieuvriendelijk, kostenbesparend, tijdbesparend en verhoging van infectiepreventie

NewCompliance is de exclusieve Nederlandse distributeur van het Vernacare disposable po systeem. Medische pulp vormt de basis van het assortiment van Vernacare. Met het gebruik van koud water en significant minder energie dan bij de traditionele bedpanspoelers, spoelt het afbreekbare pulp samen met het afvalwater door het riool.

 

 

NC_video_2

(bekijk hier de video)

Tijdbesparend

Tijdbesparend
Vernacare’s pulpproducten kunnen direct worden weggegooid. Omdat de pulpproducten slechts eenmalig gebruikt worden, leidt dit tot een vermindering van het aantal handelingen. Dit geeft een tijdsbesparing en verhoogd het gebruikersgemak voor de zorgverleners.

Meer over tijdbesparing
Kostenbesparend

Kostenbesparend
De Vortex Pulp Disposable Unit is ruim 50 procent goedkoper in aanschaf dan de gemidelde bedpanspoeler. Bovendien is voor het afbreken en verwijderen van de pulpmaterialen slechts 24 liter koud water nodig.

Meer over kostenbesparing
Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk
Het gereduceerde water- en stroomverbruik van de Vortex Pulp Disposable Unit maakt het Vernacare systeem niet alleen kosteneffectiever, maar ook minder belastend voor het milieu. Bovendien worden tijdens het afbreken van de pulpproducten geen chemicaliën gebruikt.

Meer over mileuvriendelijkheid
Verhoogde infectiepreventie

Infectiebestrijding
Het Vernacare systeem vormt een schoner en veiliger alternatief voor het gebruik van ondersteken, urinoirs en nierbekkenschaaltjes. Het voorkomen van infecties levert ook voordelen op voor de zorginstelling: een patiënt zonder infectie blijft gemiddeld 2,5 keer korter in een instelling dan een patiënt met een infectie.

Meer over infectiepreventie
Meer informatie
Achtergrond
Vortex pulp disposable unit
Keurmerk

kiwa
Veiligheidscertificaat- K73748/02

NewCompliance verbetert de patiëntveiligheid en productiviteit op de OK door bewustwoording en sturing van gedrag en proces.