1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Partnership (2)

Philips en NewCompliance werken samen om infectierisico’s in hybride operatiekamers te verminderen

De combinatie van de sterke punten van de services van NewCompliance met Philips ‘Operating Room-technologie en het Azurion-platform, biedt uitgebreide mogelijkheden voor chirurgische teams om het risico van infectie op de werkplek te meten en beheren.

Zoetermeer, Nederland – Philips en NewCompliance hebben een partnerschap aangekondigd om de Philips Azurion FlexMove en hybride OK-ontwerpen aan te vullen met het OK Cockpit-technologieplatform van NewCompliance. De samenwerking stelt de klanten van Philips in staat hogere normen te hanteren voor beoordeling van luchtsteriliteit, risicobeheer rond POWI-preventie en verhoogde prestaties in OK-workflow. De klanten van Philips zullen in staat zijn om interoperabele slimme OK-oplossingen te realiseren, met behulp van geïntegreerde datasets en geavanceerde OK-risico- en workflowanalyses, om een ??hogere kwaliteit van zorg te bereiken.

Waarom risicobeheersing belangrijk is
Post operatieve wondinfecties (POWI) beïnvloeden de resultaten van patiënten en de kwaliteit van leven en kunnen financiële lasten met zich meebrengen voor het ziekenhuis met hogere kosten en langere verblijfsduur. Luchtsteriliteit is een belangrijke factor om te controleren en te meten in elke kamer die interventionele procedures mogelijk maakt, om ervoor te zorgen dat POWI-risico’s worden geminimaliseerd. Huidige steriliteitsnormen en -hulpmiddelen voor de lucht zijn vaak niet specifiek genoeg voor medische procedures, noch is de meting van de impact van menselijke factoren en de naleving van veiligheidsprotocollen. Deze spelen allemaal een belangrijke rol bij het beschermen van zowel patiënten als zorgverleners.

NewCompliance brengt specialistische kennis over POWI-risicopreventie en OK-veiligheidsfactoren bij het partnerschap, die kan worden gebruikt om betere diensten en hogere niveaus van veiligheid voor operatieafdelingen over de hele wereld te ontwikkelen.

De OK Cockpit voegt POWI-risicobeheertools toe om een ??slim integraal workflowsysteem te creëren. Het verhoogt het bewustzijn van patiëntveiligheid en infectieomstandigheden, het trekken van informatie uit veiligheidsprotocollen en checklists, evenals het continu uitvoeren van scans en het realtime voorzien van feedback aan het team. Het systeem volgt de bijdragen van POWI gedurende de procedures, zodat ziekenhuizen betere zorgkwaliteit kunnen bieden en tegelijkertijd de last en kosten van POWI’s kunnen verminderen.

Philips Azurion is het image-based therapieplatform van de volgende generatie waarmee clinici eenvoudig en met vertrouwen hybride operaties en endovasculaire procedures in dezelfde ruimte kunnen uitvoeren. Azurion is in een aantal jaren ontwikkeld in nauwe samenwerking met klinische partners om optimale workflow-oplossingen te garanderen. De Azurion FlexMove is de Philips-oplossing voor een hoogwaardig röntgenbeeldsysteem dat geen personeel en andere apparatuur in een drukke ruimte in de weg zit en biedt uitzonderlijke workflowflexibiliteit voor de hybride OR.

Neem voor meer informatie hier contact met ons op of bezoek www.newcompliance.nl